Verhuur met beheer in regio Oostkamp

Met onze succesformule ‘verhuur met beheer’ verhuur je jouw eigendom in regio Oostkamp zonder extra zorgen. Op deze manier geniet je van een optimaal rendement. Met ons rentmeesterschap in en rondom Oosterkamp zorgen we niet alleen voor de administratieve en financiële aspecten van de verhuur, maar ook voor het onderhoud en de communicatie met huurders. 

Waarom verhuur met beheer geen extra zorgen veroorzaakt

Wil je je woning in regio Oostkamp graag verhuren? De geschikte huurder voor jouw eigendom zoeken is al een hele opdracht. Maar ook wanneer je die huurder gevonden hebt, zijn er nog heel wat zaken waarmee je rekening moet houden. Betaalt hij of zij correct? Wordt jouw eigendom goed onderhouden? Stellen er zich tijdens de verhuur praktische of juridische problemen? Het is slechts een fractie van wat er allemaal bij verhuur komt kijken. Als ervaren vastgoedpartner helpen we je daarom graag bij de zoektocht naar de meest geschikte huurder voor jouw eigendom en volgen we daarna ook met veel zorg en met de glimlach jouw huurdossier voor je op! Ons rentmeesterschap garandeert dat alle aspecten van verhuur met beheer vlot en professioneel worden beheerd.

 

Maak een afspraak en ontdek meer over rentmeesterschap

Ons team van experts in verhuur met beheer en rentmeesterschap staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je bij te staan in het gehele verhuurproces. Wens je toch je huis te verkopen? We zijn er ook voor je als je een huis of appartement wilt verkopen in regio Oostkamp. Of je nu verkoopt of verhuurt, bij ons is jouw vastgoed in goede handen. Wil je jouw eigendom zonder zorgen verhuren? Kies dan voor verhuur met beheer! Maak snel een afspraak bij ons vastgoedkantoor.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking
Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we graag naar jouw verhaal en behoeften. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van wat jij verwacht en kunnen we gericht aan de slag om jouw eigendom te verhuren.
Waardebepaling
Na ons gesprek maken we een kosteloze en realistische waardebepaling van jouw eigendom op basis van de huidige huurmarkt. Op die manier ben je zeker dat je een correcte huurprijs vraagt voor jouw eigendom.
We zetten jouw eigendom op de markt
We zorgen voor een sterke marketingcampagne en plaatsen jouw eigendom in de spotlight van onze website met professionele foto’s en een aantrekkelijke beschrijving. Ook offline publiciteit en promotie op sociale media behoren tot onze strategie.
Service na verhuur
We zorgen voor een correcte afhandeling van het huurdossier en volgen het verder op van A tot Z.

waarom samenwerken met kantoor Meuleman & Loeters bij de verhuur van jouw eigendom?

Maak een afspraak

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een gratis schatting van jouw vastgoed?

Vastgoedhuis
van vertrouwen