Gratis schatting van je eigendom

1Start
2Mijn eigendom
3Contactgegevens
Ik wil graag mijn eigendom(Required)

Ben je benieuwd naar de waarde van je eigendom?

Vooraleer je je eigendom verkoopt, is het zeer belangrijk om de juiste prijs te gaan bepalen. Laat dit steeds uitvoeren door experts, want te hoog of te laag starten kan een grote invloed hebben op het vlotte verloop van de verkoop. Met meer dan 30 jaar ervaring en marktkennis is ons team goed geplaatst om een marktconforme schatting van je eigendom uit te voeren.

Waardebepaling in 3 stappen

Één van onze experts komt bij je langs voor de waardebepaling

Nadat je contact met ons opnam voor een gratis schatting van je eigendom, komt één van onze experts bij je langs. Tijdens zo’n bezoek is het nuttig dat je enkele belangrijke documenten bij de hand hebt, want alleen zo kunnen we je het beste advies geven omtrent jouw eigendom. Denk hier bijvoorbeeld maar aan grondplannen en andere officiële documenten.

We houden tijdens de schatting rekening met tal van zaken

Tijdens de waardebepaling van je eigendom houden we steeds rekening met een aantal relevante en belangrijke zaken, zoals de ligging, de staat, de bewoonbare en grondoppervlakte, de energiezuinigheid en de actuele marktsituatie.

Jouw eigendom zo vlot en succesvol verkopen

Ben je tevreden over het uiteindelijke resultaat van de schatting en ben je klaar om je eigendom te verkopen? Bij ons kan je steeds rekenen op advies op maat en een persoonlijke begeleiding. Het is namelijk ons doel om jou te ontzorgen, jouw dossier volledig over te nemen en jouw eigendom zo vlot en succesvol mogelijk te verkopen.