Het verhaal van Meuleman & Loeters

Meer dan 30 jaar ervaring in vastgoed

Bij Meuleman & Loeters kan je terecht voor een uitgebreide expertise in vastgoed. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de sector en beschikken over een deskundig en gedreven team van medewerkers. Dit stelt ons in staat om onze klanten op een professionele en persoonlijke manier te begeleiden bij de verhuring en verkoop van jouw vastgoed. Of je nu op zoek bent naar jouw droomhuis of je vastgoedportefeuille wil uitbreiden, bij Meuleman & Loeters ben je aan het juiste adres. Wij bieden een totaalpakket en staan garant voor een kwalitatieve en betrouwbare aanpak.

1976
In dit jaar startte Daniël Meuleman, samen met zijn vrouw Karin Siau, een agence met bankfiliaal in Oostkamp.
1990
Na 15 jaar hard werken, groeide de zaak uit tot een vaste waarde en kwam Renée Loeters het team versterken om de vastgoed- en verzekeringsactiviteiten uit te bouwen.
1992
Een paar jaar nadat Renée haar intrede deed, werd Meuleman & Loeters opgericht, actief als erkend makelaar in vastgoed en verzekeringen.
2000
Tijdens de eeuwwisseling kwam Mattias Meuleman, zoon van de oprichters, in de zaak om die samen nog meer vorm te geven.
2003
Vanaf 2003 kwam de eerste bijkomende medewerker het team versterken. Jaar na jaar kwamen er steeds meer enthousiaste medewerkers bij om ons groeiend klantenbestand een nog betere service te kunnen bieden.
2004
In 2004 werd het kantoor volledig vernieuwd, zowel de gevel, etalage als binnenin.
2023
In 2023 nemen we ons compleet gerestylede kantoor in gebruik en is de totale rebranding een feit.
Vandaag
Vandaag bestaat het team uit maar liefst 6 gedreven medewerkers met een hart voor vastgoed. Samen streven ze dag in dag uit naar de beste service bij de verkoop, verhuur of het beheer van jouw vastgoed.

Welkom in ons vastgoedhuis van vertrouwen

Meuleman & Loeters is al meer dan 30 jaar een vertrouwde naam in de vastgoedsector. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij de verkoop of verhuur van jouw vastgoed en om samen met jou de beste vastgoedoplossing te vinden. We begrijpen dat het verkopen of verhuren van vastgoed een belangrijke stap is en daarom bieden wij je steeds een uitstekende service en persoonlijke begeleiding aan, waarbij we altijd jouw wensen en behoeften voorop stellen.

Een gratis schatting van jouw vastgoed?