Wil je jouw eigendom verkopen?

Begeleiding vanaf de opstart tot de akte

Er komt heel wat kijken bij de verkoop van jouw eigendom. Laat ons jou daarbij helpen, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken. Dankzij onze juridische en technische kennis kan ons gepassioneerd team van medewerkers jou op maat begeleiden van de opstart tot bij de akte. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij verschillende verkoopsystemen aanbieden, zoals een klassieke verkoop of een verkoop met bieding. Ook voor projectbegeleiding en verkavelingsdossiers ben je bij ons aan het goede adres. Op basis van de actuele marktsituatie kunnen we een realistische waardebepaling van jouw eigendom opmaken en deze dan ook sterk in de markt zetten aan de hand van online marketingcampagnes in combinatie met professionele fotografie en offline marketing. Met veel zorg en met de glimlach!

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking
Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we graag de tijd om uitgebreid te luisteren naar jouw verhaal en jouw behoeften. Op basis daarvan hebben we een duidelijk beeld van wat jij precies van ons verwacht en kunnen we gericht aan de slag gaan.
Waardebepaling
Nadat we een duidelijk beeld hebben van jouw behoeften, komen we graag bij je langs en maken we op basis van de huidige markt een realistische, en bovendien kosteloze waardebepaling van jouw woning.
We zetten jouw woning op de markt
Wanneer we een indicatie hebben van de waarde van jouw eigendom, zetten we de woning in de markt aan de hand van een sterke marketingcampagne, een plaats in de spotlight op onze website met professionele fotografie en de nodige offline publiciteit.
Service na verkoop
Ook na de verkoop van jouw woning staan we nog steeds elke dag voor je klaar. Heb je nog vragen of wil je bijkomend advies? Spring gerust eens binnen bij ons op kantoor, wij helpen je graag verder!

waarom samenwerken met kantoor Meuleman & Loeters bij de verkoop van jouw eigendom?

Gerichte en sterkte strategie

door onze 8 experten

Professionele foto's en 360° reportage

door onze vaste fotograaf

Marktconforme en objectieve schatting

op basis van 30 jaar ervaring

Een gratis schatting van jouw vastgoed?