Verhuur zonder beheer

Is verhuur met beheer niets voor jou? We hebben ook een basis verhuurformule waarbij je na de huurintrede zelf terug de touwtjes in handen neemt.

wij helpen je graag bij de verhuur van jouw eigendom

Bij het verhuren van jouw eigendom komt er veel kijken. Laat ons jou daarbij helpen, zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken over alle administratieve en technische zaken. Ons gepassioneerd team van experts staat voor je klaar om je persoonlijk te begeleiden vanaf de start tot aan de ondertekening van de huurovereenkomst.

 

Wil je ook graag wat hulp bij de verhuur van jouw eigendom? Wij maken graag tijd vrij om te luisteren naar jouw verhaal en jouw noden.

Hoe gaan we te werk?

Kennismaking
Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we graag naar jouw verhaal en behoeften. Op die manier krijgen we een duidelijk beeld van wat jij verwacht en kunnen we gericht aan de slag om jouw eigendom te verhuren.
Waardebepaling
Na ons gesprek maken we een kosteloze en realistische waardebepaling van jouw eigendom op basis van de huidige huurmarkt. Op die manier ben je zeker dat je een correcte huurprijs vraagt voor jouw eigendom.
We zetten jouw eigendom op de markt
We zorgen voor een sterke marketingcampagne en plaatsen jouw eigendom in de spotlight van onze website met professionele foto’s en een aantrekkelijke beschrijving. Ook offline publiciteit en promotie op sociale media behoren tot onze strategie.
Service na verhuur
We zorgen voor een correcte afhandeling van het huurdossier en volgen het verder op van A tot Z.

waarom samenwerken bij de verhuur van jouw eigendom met kantoor Meuleman & Loeters?

Maak een afspraak

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een gratis schatting van jouw vastgoed?

Vastgoedhuis
van vertrouwen