Verkoop vandaag uw kot met ons kantoor

Deel op

ACTIE VERLENGD WEGENS GROOT SUCCES TOT 31/12/2020

Corona, Covid 19, het virus blijft ons allemaal in de ban houden en beheerst op vandaag ons leven en hoe we met elkaar omgaan.
 
Niet alleen in Oostkamp, maar wereldwijd zal de impact van de huidige coronacrisis nog een tijdje blijven nazinderen, ook in de vastgoedsector.
Na 8 weken van stilstand zijn de vastgoedkantoren weer volop aan de slag gegaan en proberen we er allemaal op onze manier het beste van te maken.
Ook ons kantoor is heel enthousiast dat we onze kantoorwerking terug hebben kunnen opstarten rekening houdende met alle veiligheidsvoorschriften bij onze bezoeken en afspraken met klanten.
 
Kantoor Meuleman & Loeters is er zich goed van bewust dat we elkaar in deze tijden goed moeten ondersteunen. Dit kan door lokaal te kopen, hierdoor steunen we onze eigen economie en zorgen wij voor elkaar.
 
Dat willen wij ook doen met onze nieuwe VERKOOPACTIE!

Iedereen die zijn eigendom voor 31/12/2020 via ons kantoor te koop stelt* ontvangt van ons een bonnenpakket ter waarde van 200,00 EURO. Met deze bonnen kan je lokaal shoppen in Oostkamp en zo geven we elkaar wat extra steun, een echte WIN – WIN.

KLIK OP ONDERSTAANDE FOTO om contact op te nemen!

Klik hier

*informeer gerust bij één van onze medewerkers VERKOOP of ook u hiervoor in aanmerking komt, tot gauw!

Nog een vraag?
Contacteer ons

This field is for validation purposes and should be left unchanged.