U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8750 Zwevezele

Omschrijving

Ruime, goed georiënteerde, nieuwbouwwoning op landelijke ligging

KOOP NU & BETAAL BIJ OPLEVERING! Reeds 20% verkocht!

"Breughel" een nieuwe verkaveling gelegen op de hoek van de Sprookjesdreef met de Brugsesteenweg is een prachtig nieuwbouwproject bestaande uit een koppelvilla, twee halfopen woningen en één gesloten bebouwing. Alle woningen zullen genieten van een stijlvolle afwerking, luchtige woonvolumes, een goede oriëntatie en dit in een landelijke woonomgeving.

Afwerking van de woning zal mogelijk zijn na overleg met de bouwheer, er zijn reeds mooie budgetten voorzien voor bvb. keuken, badkamer, vloeren, ... In de nabije omgeving van de woningen vinden we winkels, diensten, openbaar vervoer en aansluiting met verbindingswegen.

Indeling woning lot 3:

GV.: Inkom met trappenhal, luchtige leefruimte met eet- & zithoek en aansluitend een aangename leefkeuken, sas, toilet, inpandige garage.
1° V.: Nachthal, toilet, drie ruime slaapkamers, badkamer.
2° V.: Zolder.

Niet volledig wat u zoekt? Bekijk dan zeker onze andere woningen in dit project, elke woning heeft namelijk een uniek karakter!

EPB bij oplevering.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters