U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8310 Sint-Kruis

Omschrijving

Toffe gezinswoning op rustige ligging nabij centrum Sint-Kruis

Deze ruime gezinswoning vinden we terug in de wijk "Male", nabij het centrum van Sint-Kruis. De te vernieuwen woning geniet van tal van voordelen, zoals een zongeoriënteerde leefruimte & tuin, aanwezigheid van een ruime garage, drie tot vier ruime slaapkamers en parking voor de deur.

De woning vinden we terug in het begin van een rustige woonstraat en bestaat uit vier bouwlagen met volgende indeling:
- Inkomhal met toegang tot de bureauruimte of extra slaapkamer, ruime berging annex wasplaats, inpandige garage, luchtige leefruimte met eet- en zithoek met toegang tot het terras en een aparte keuken, toilet, drie ruime slaapkamers, badkamer, ruime zolderverdieping bereikbaar via zolderluik. Bij de woning hoort een voortuin met ruimte voor het parkeren van een wagen en een zuidwest georiënteerde achtertuin met terras.

De ligging van de woning is een extra troef! Op wandelafstand vinden we namelijk verschillende kleinhandelszaken, scholen en openbaar vervoer. Het centrum van Brugge en Sijsele is gemakkelijk met de fiets te bereiken. Verder zijn er verschillende parkeerplaatsen in de straat voorzien.

Troeven: goede oriëntatie | rustige woonlocatie | mooie woonoppervlaktes | vier slaapkamers | inpandige garage | nabij centrum Brugge en Sijsele


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters