U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8020 Ruddervoorde

Omschrijving

Op te frissen gezinswoning met mogelijkheid tot 4 slaapkamers en ruime garage met werkplaats

Deze op te frissen gezinswoning vinden we terug in het landelijke Ruddervoorde. De ligging nabij op- en afrit E403 en op fietsafstand van het centrum van Ruddervoorde met z'n verschillende kleinhandelszaken, scholen, ... zijn een belangrijke troef.

Indeling van de woning:
Luchtige living met eet-, zit- en bureauhoek (thans ingericht als gelijkvloerse slaapkamer), ruime aangebouwde leefkeuken (ca. 24 m²), kelder, voutekamer, badkamer, toilet. De eerste verdieping, bereikbaar via vaste trap, bestaat uit een grote ruimte (ca. 7,8 m op 8 m onder zadeldak) met een tussenwand, doch kan perfect heringericht worden tot meerdere slaapkamers.

Links van de woning is er een garage met automatische sectionaalpoort en bijhorende berging. Achter de garage is een ruime werkplaats voorzien (samen ca. 60 m²).

De gezellige achtertuin met terras kijkt uit op de achterliggende landerijen. Vooraan is een gezellig tuintje in grasperk voorzien en een ruime geasfalteerde oprit.

Troeven: landelijke ligging| luchtige leefkamer | garage met werkplaats | nabij verbindingswegen | in de onmiddellijke omgeving van winkels & diensten, scholen, etc.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters