U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8020 Oostkamp

Omschrijving

Ruime laagbouwvilla met 2 garages

Deze ruime laagbouwvilla is gelegen in een verkeersluwe straat in het centrum van Oostkamp. In de onmiddellijke omgeving vinden we gezellige fiets- & wandelpaden, diverse kleinhandelszaken, winkels & diensten. Aansluiting op het openbaar vervoer en verbindingswegen situeren zich in de buurt.

Dankzij het huidige woonconcept bevinden alle ruimtes zich op het gelijkvloers. Binnenkomen doen we via de inkomhal met nis voor vestiaire en gastentoilet. Via de inkomhal krijgen we enerzijds toegang tot de gezellige leefruimte met eet- en zithoek en anderzijds tot nachthal die de verbinding maakt met de drie ruime slaapkamers, badkamer en de inpandige garage. De leefruimte kijkt volledig uit op de tuin en geniet van veel lichtinval dankzij de talrijk aanwezige raampartijen. Vanuit de leefruimte bereikt u de vernieuwde keuken met proviandberging en de in een later fase aangebouwde veranda. De geïsoleerde zolder is bereikbaar via een luik in de garage.

De villa is gelegen op een perceel van 644 m² hoofdzakelijk aangelegd in grasperk en diverse verhardingen rondom. Een tweede ruime garage werd opgericht langs de perceelsgrens en doet heden dienst als hobbyruimte. Recent werd de tuinafsluiting gedeeltelijk vernieuwd. Verder zijn er drie opritten voorzien en zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving.

Troeven: gelijkvloers wonen | twee garages – drie opritten | centrum Oostkamp | verkeersluwe straat | ruime vloeroppervlakte


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters