U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8020 Oostkamp

Omschrijving

VERKOCHT Nieuwbouw handelsgelijkvloers op topligging te Oostkamp centrum

VERKOCHT

Dit nieuwbouw handelsgelijkvloers in residentie Mozart vinden we terug op topligging in het centrum van Oostkamp, genietend van een vlotte bereikbaarheid, nabij openbaar vervoer en verschillende parkeermogelijkheden. Het handelspand wordt heden uitgebaat als horecazaak gespecialiseerd in ontbijt, lunch & koffie en vinden we terug op ca. 100 m van het Gemeentehuis.

Het gebouw is volledig conform de huidige normen opgetrokken en verder werden voor het handelspand extra investeringen gedaan om als horecazaak te kunnen dienen (o.a. afzuiging, …).

Indeling van het handelsgelijkvloers: inkom met gelagzaal die plaats biedt aan ca. 24 personen, toilet, bar, keuken ingedeeld in koude en warme keuken + afwas.

Voor het gebouw is er een zone voor terrasuitbating met plaats voor ca. 16 personen.

Indien gewenst kan er een garagebox achteraan het gebouw mee aangekocht worden.

Mogelijkheid tot overname van de inrichting/inboedel.

Een andere of gelijkaardige activiteit uitoefenen op deze locatie? Neem contact op met ons kantoor en wij kijken het voor u na! #horeca #kantoor #winkel #diensten

EPB beschikbaar na definitieve oplevering.

Troeven: instapklaar | nieuwbouw | overname inrichting / inboedel mogelijk | voor verschillende functies geschikt: horeca – kantoor – winkel – diensten | topligging | parking in de buurt | aankoop garage mogelijk | centrum Oostkamp


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters