U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8400 Oostende

Omschrijving

Opbrengsteigendom (twee appartementen met terras) te Mariakerke

Compacte opbrengsteigendom bestaande uit twee appartementen nabij de Zeedijk van Mariakerke.

Indeling:
GV.: ruime garage, berging, toilet, keuken, hobbykamer.

1°V.: appartement bestaande uit inkomhal, toilet, leefruimte met eet- & zithoek, ingerichte keuken, badkamer, twee slaapkamers, ruim terras met toegang tot de tuin met overdekt terras (EPC: 321 kWh/m²jaar – UC: 2304304).

2°V.: appartement bestaande uit inkomhal, toilet, leefruimte met eet- & zithoek, ingerichte keuken, badkamer, twee slaapkamers, terras (EPC: 216 kWh/m²jaar – UC: 430625).

3°V.: Zolder

Vooraan biedt de oprit voldoende ruimte voor het parkeren van een wagen, achteraan is er een tuin met overdekt terras die toegankelijk is via het gelijkvloers en de eerste verdieping.

Ligging:
Het gebouw is gelegen te Mariakerke, deelgemeente van Oostende en geniet van een uitstekende ligging. In de onmiddellijke omgeving vinden we de Duinen van Raversijde alsook verschillende winkels & diensten terug. Ook de Zeedijk – in vogelvlucht op 120 meter – is nabij. Verder geniet u van een vlotte aansluiting met het openbaar vervoer (trein, tram, bus) en verschillende verbindingswegen, etc.

Staat van het gebouw:
Het gebouw is in goede staat van onderhoud en onderging reeds verschillende aanpassingswerken, zo werden de ramen van de appartementen in 2004 vernieuwd en werd in 2010 het dak geïsoleerd alsook werden de CV-ketels toen vervangen.

Meer info en een bezoek is mogelijk na afspraak met ons kantoor.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag

Troeven: compacte opbrengsteigendom | nabij de zee | parking op eigen perceel | gunstige ligging | investeringsvastgoed


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters