Verkocht - Diksmuide

Oostkerkestraat 36

Sfeervol en winstgevend restaurant met instapklare woonst te Diksmuide

Sfeervol en winstgevend restaurant met instapklare woonst op goede ligging.

Het recente hoofdgebouw (2005) bestaat op het gelijkvloers uit een gebruiksklaar restaurant met bar en grill, een zuidwest georiënteerd terras, volledig ingerichte keuken (voorzien van wasplaats, koel- & vriescel, twee bergingen), een sanitaire ruimte die verbonden is met de verbruikszaal en het terras en een aangebouwde garage. Het gebouw is volledig onderkelderd (deels volwaardige kelder / deels kruipkelder). Op de eerste verdieping is een instapklaar appartement voorzien bestaande uit inkom, toilet, living met eet- en zitruimte, twee slaapkamers, wasplaats en badkamer. Een ruime schuur (ca. 70 m²) en private parking zijn voorzien.

Binnen biedt het restaurant plaats voor ca. 52 personen, buiten zijn er ca. 62 zitplaatsen voorzien (waarvan 12 overdekte). Mogelijkheid tot het aankopen van een perceel grond naast het restaurant (ca. 2.154 m²) thans gebruikt als weide. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Verkoop omwille van gezondheidsredenen uitbater. Het restaurant is vrij van overname en blijft open.

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Oostkerkestraat 36
Diksmuide
Vraagprijs:Verkocht
Type:Restaurant
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:1 877 m²
Bebouwde opp.:300 m²
Bouwjaar:2005
Algemene staat:Instapklaar

Comfort

Snelweg:Ja
Raamwerk:Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Aardgas

Informatieplicht

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]