U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8600 Diksmuide

Omschrijving

Sfeervol en winstgevend restaurant met instapklare woonst te Diksmuide

Sfeervol en winstgevend restaurant met instapklare woonst op goede ligging.

Het recente hoofdgebouw (2005) bestaat op het gelijkvloers uit een gebruiksklaar restaurant met bar en grill, een zuidwest georiënteerd terras, volledig ingerichte keuken (voorzien van wasplaats, koel- & vriescel, twee bergingen), een sanitaire ruimte die verbonden is met de verbruikszaal en het terras en een aangebouwde garage. Het gebouw is volledig onderkelderd (deels volwaardige kelder / deels kruipkelder). Op de eerste verdieping is een instapklaar appartement voorzien bestaande uit inkom, toilet, living met eet- en zitruimte, twee slaapkamers, wasplaats en badkamer. Een ruime schuur (ca. 70 m²) en private parking zijn voorzien.

Binnen biedt het restaurant plaats voor ca. 52 personen, buiten zijn er ca. 62 zitplaatsen voorzien (waarvan 12 overdekte). Mogelijkheid tot het aankopen van een perceel grond naast het restaurant (ca. 2.154 m²) thans gebruikt als weide. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Verkoop omwille van gezondheidsredenen uitbater. Het restaurant is vrij van overname en blijft open.

Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters