U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8730 Beernem

Omschrijving

Renovatieproject op uitzonderlijke ligging

Toegewezen na een succesvolle bezoekdag! Ook uw eigendom vlot verkopen, bel ons voor een kennismakingsgesprek 050 82 37 71

Langs de Kasteelhoek, een rustige straat die loopt doorheen een op ten top landelijke setting en op zo’n 800 meter van het natuurreservaat “Vallei van de Zuidleie”, vinden we deze renovatie- / projectwoning terug. De verkoop van deze woning zal gebeuren via het SmartBid platform, alle info, vaste bezoekdagen, biedingsprocedure, … zijn beschikbaar na contact met ons kantoor.

De woning omvat een inkom, leefruimte met achterliggende keuken, drie slaapkamers en een zolderverdieping. Diverse bijgebouwen waaronder garage, berging, stalling, werden aangebouwd aan het hoofdvolume. Rondom is er een aangename tuin met vooraan een oprit voor verschillende wagens.

De woning dient een grondige renovatie te ondergaan maar biedt u tegelijk het unieke vergestrekte uitzicht van landelijk woning nabij het kanaal Brugge – Gent. Een extra troef van de ligging is dat u gelijktijdig kunt genieten van een zeer vlotte connectie met het centrum van de gemeente Beernem waar een ruim aanbod is aan winkels & diensten, sportaccommodatie, openbaar vervoer, etc. Op- en afritten E40 richting Brugge - Oostende of Gent - Brussel bevinden zich op ca. 4,2 km.


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters