U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

8211 Aartrijke

Omschrijving

Bouwgrond in het centrum van Aatrijke

Compacte verkaveling bestaande uit 5 percelen grond gelegen in het centrum van Aatrijke.

De bouwgronden in deze verkaveling bevinden zich langs de Engelstraat een rustige woonstraat in het centrum van Aartrijke. Op wandelafstand vinden we verschillende winkels & diensten, belangrijke verbindingswegen, scholen en zoveel meer! In Aartrijke en z’n onmiddellijke omgeving vinden we ook diverse leuke plaatsjes voor een uitstapje zoals Kasteel D’Aertrijke en het Vloethemveld, kortom de ideale uitvalsbasis voor uw nieuwe thuis!

De verkaveling is zo ontworpen dat er vijf aaneengeschakelde woningen opgericht kunnen worden met perceeloppervlaktes die variëren tussen de 347 en 395 m² en dit rekening houdende met de gewenste privacy. De percelen hebben een vrij diepe achtertuinstrook waardoor u zult genieten van de nodige bezonning in uw tuin en op uw terras. Achteraan het perceel is er een zone voorzien voor het bouwen van een garage en / of tuinberging met uitweg via de achtergelegen straat.

De percelen hebben vooraan een breedte variërend tussen de ca. 7 en 9 meter en een diepte van ca. 50 m². De gunstige bouwvoorschriften laten u toe om hier uw droomwoning in het centrum van Aartrijke te realiseren. Meer info hieromtrent is mogelijk na afspraak met ons kantoor.

Lot 4 die alhier aangeboden wordt heeft een oppervlakte van 347 m² en een perceelbreedte van 7,21 meter.

Alle overige info en voorwaarden bezorgen wij u graag na afspraak met ons kantoor.

Is dit perceel niet volledig wat u zoekt? Informeer dan gerust naar onze overige percelen in dezelfde verkaveling!

Troeven: uniek perceel | rustige ligging in de dorpskern | uitweg achteraan


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters