U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

8840 Staden

Omschrijving

Ruime instapklare gezinswoning met aanpalende loods te Staden

Deze instapklare woning met 3 slaapkamers en aangrenzende loods van +/- 240 m² is een unieke mogelijkheid om uw woonst en bedrijf naast elkaar te huisvestigen. De locatie is een uitstekende uitvalbasis tussen Roeselare, Staden en Hooglede.

De gezinswoning bestaat uit volgende volledig afgewerkte ruimtes: een inkomhal, een lichtrijke leefruimte met houtkachel en een ruime ingerichte keuken met aansluitend terras. Via de nachthal zijn de drie slaapkamers toegankelijk, het toilet, de badkamer met douche en lavabo, en de zolder.
De kelderverdieping is toegankelijk via de keuken en bestaat uit 4 ruime bergingen die dienstig kunnen zijn als was-, opslag-, werk- of hobbyruimte. Rondom de woning is er heel wat parkeermogelijkheid met achteraan een carport.
De woning is uitgerust met centrale verwarming op aardgas, is voorzien van raamdecoratie en rolluiken, ...

De loods is naast de gezinswoning gelegen met een oppervlakte van +/- 240 m², voorzien van een handmatige sectionaalpoort, een verwarmingsinstallatie op mazout, een toilet en verschillende parkeerplaatsen voor het pand.

Kortom, dit is de ideale kans om uw werk en woonst te combineren.
Aarzel niet en vraag vrijblijvend uw bezoek aan!


Niet gevonden wat u zoekt? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recente aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Meuleman & Loeters