Te huur - Zwevezele - € 1 500

Brugsesteenweg 35

Handelsruimte met woonst langs drukke invalsweg

Handelsruimte met woonst gelegen langs drukke invalsweg bestaand uit een inkom, een ruime handelsruimte met aansluitend een afgesloten terras en een doorgang naar het achtergelegen deel. Deze omvat een berging, toiletten, een veranda, een ruimte die vroeger was ingericht als keuken en nu als kleedkamer met douches, toegang tot de tuin en toegang tot een zeer ruime zaal (diende vroeger als feestzaal).

Achteraan het gebouw is er een aangelegde tuin met terras, buitenbar en grill. Via de tuin krijgt u toegang tot de vroegere feestzaal (ca. 15,85 x 10 m) voorzien van bar en sanitaire ruimte.

De woonst, gelegen op de eerste verdieping, bestaat uit een leefruimte met open keuken (voorzien van fornuis, vaatwas en dubbele spoelbak), twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en een berging.

Een dubbele garage bevindt zich naast het gebouw, daarnaast is er aan voorzijde en de zijkant van het gebouw heel wat parkeergelegenheid.

Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.

Kenmerken

Algemene kenmerken

Adres:Brugsesteenweg 35
Zwevezele
Prijs:€ 1500/maand
Type:Horeca
Beschikbaar vanaf:Onmiddellijk
Ligging:Gemeente
Bouwlagen:3

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Snelweg:Ja
Raamwerk:Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Stookolie

Informatieplicht

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]